top of page

Mandis-

apua inventaarioon

Mandalay Oy on Mandis- inventaarionhallintatyökalun kehittäjä. Mandiksen avulla yksikön terveydenhuollonlaitteiden ja - tarvikkeiden kirjaaminen rekisteriin on helppoa jokaiselle työntekijälle yksikössä, jolloin rekisteri pysyy ajantasalla ja siihen kerätty tieto on aidosti hyödynnettävissä. Mandiksesta näet nopeasti laitteiden huoltotarpeen, kalibroinnit sekä poistat ja lisäät laitteita tarpeen mukaan.    

Henkilöstöresurssien hyötykäyttö

Sekä pienten että suurien yritysten on kyettävä vastaamaan viranomaisvaatimuksiin. Mutta silloin kun käytettävissäsi on rajallinen määrä resursseja, haluat tietenkin käyttää heitä mahdollisimman tuottavaan työhön raportoinnin sijasta. 

Miten Mandis toimii

Mandiksen saat käyttöösi joko PC:lle asennettuna tai myöhemmin web- pohjaisella käyttöliittymällä. Inventaarion käyttäminen, vikojen raportointi ja käyttöomaisuuden hallinta on yksinkertaista. Voit klikata alla olevaa esimerkkikuvaa suuremmaksi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asennus

Mandis ei vaadi IT-projektia, tavallinen käyttäjä kykenee asentamaan Mandiksen Windows- PC:lle helposti. Me autamme asennuksessa (tai asennamme Mandiksen puolestasi) tarpeen vaatiessa, joko paikan päällä tai etänä.  Mandis on tietoturvallinen tuote joka tallentaa inventaariosi myös Mandalay Oy:n palvelimelle eli mahdollisen laiterikon sattuessa omalle PC:llesi, tiedot säilyvät tallessa. 

 

Hinnoittelu

Mandis on hinnoiteltu PC- kohtaisesti ja voidaan asentaa Windows-PC:hen, hinnoittelu on toimipaikkapohjainen kuukausittainen tilaus joka sisältää perustason tuen virka-aikana 24h vasteajalla.

 

Mandiksen laskutus mahtuu hyvin vaikkapa kululaskullesi, pyydettäessä voimme myös veloittaa vaikkapa luottokorttia.  

Mikäli referoit Mandiksen yhteistyöyrityksellesi, pyydä heitä kertomaan referenssistä alla olevan tilauslomakkeen kohdassa "lisätietoja" ja olet ansainnut lahjakortin verkkokauppa.com:iin.  

1 PC --> 39 Euroa / kk / PC

2 PC --> 35 Euroa / kk / PC

3 PC --> 29 Euroa / kk / PC

X PC --> Tarjous erikseen. 

Tilaaminen ja tiedustelut

Lisätietoja, demopyynnöt sekä tilaukset: 

Thanks! Message sent.

bottom of page